POLÍTICA

Compromís interpel·larà Ruz en el ple per la seva gestió del cas Navarro

La portaveu del grup municipal de Compromís, Esther Díez, ha anunciat avui que han registrat una interpel·lació a l’alcalde, Pablo Ruz, perquè doni explicacions en el proper ple sobre la seva mala gestió de l’última crisi del govern municipal i la crisi reputacional de la ciutat que ha portat a la dimissió del regidor popular José Navarro.
FacebookTwitterWhatsApp
Elche Capital
23 de abril de 2024 - 00:36
Compromís

Díez ha declarat avui en una roda de premsa que “Ruz no ha estat a l’altura a l’hora de prevenir o, almenys, minimitzar el mal a la nostra ciutat, que és el que li correspon al màxim dirigent”, afegint que “no és normal que davant d’un fet com aquest, Ruz no haja reprovat l’actitud del seu regidor i portaveu, denotant una clara falta de determinació i lideratge”.

La portaveu municipal de Compromís ha criticat que “l’alcalde continua repetint que el senyor Navarro no hauria d’haver-hi dimès i, amb això, llança el missatge d’estar emparant aquest tipus de comportaments que danyen el nom de la nostra ciutat”.

Díez ha assenyalat que “el que és encara pitjor és que en els últims dies, després de la dimissió, el senyor Ruz vulgua culpar a l’oposició del succeït i ens censure tant als mitjans de comunicació com a nosaltres per voler abordar aquest tema en una actitud molt antidemocràtica”.

La portaveu de Compromís ha instat a Ruz a assumir les seues responsabilitats davant la ciutadania, rectificar i assumir els seus errors en l’abordatge d’aquesta crisi que ha danyat la reputació de la ciutat.